Obsah fóra GILERA motoclub GILERA motoclub
Fórum pro příznivce motocyklu GILERA
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Gilera motoclubDomovská stránka klubu   RegistraceRegistrace 
 Předpověď počasí   Vzkazník - ChatVzkazník - Chat   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 


Husty dym
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra GILERA motoclub -> 2 takty
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
komat999
Anonymní





PříspěvekZaslal: sobota 30 červen 2007, 20:32    Předmět: Husty dym Citovat

Zdravim,potreboval bych pomoc nebo aspon radu,jsem uz uplne psichycky na dne,klidne rad zaplatim.Mam gileru rx 125 arizonu,jezdimi vseljak,obcas dobre,obcas spatne,ale to co to dela posledni dobou je uz moc.Kdyz ji nastartuju,tak jenom porad strasne moooooooooooc dymi,a vubec nejede,toci tak max 5000 otacek,ale uplne pridusene,a da se s ni jet tak maximalne na jednicku.Vypada ze tam jde moc benzinu,protoze i svicka je uplne vlhka od nej,jednu mi to uz i znicilo.Ale at jsem zkousel tu smes jakkoliv priskrtit na karbecu,tak to vubec nepomaha,snizil jsem i jehlu o jeden stupen,az na ten posledni zarez,ale porad nic,tak nevim co mam delat,asi se zblaznim
Návrat nahoru
lybor



Založen: 16.3.2007
Příspěvky: 319
Bydliště: nivnice

PříspěvekZaslal: sobota 30 červen 2007, 22:22    Předmět: Citovat

zkoušel jsi malinko snížit hladinu v plovaku??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tiigr



Založen: 1.6.2007
Příspěvky: 39

PříspěvekZaslal: pondělí 02 červenec 2007, 11:16    Předmět: Citovat

nejspis mas spatnej simering na klice a bere ti to olej z prevodovky Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
komat999
Anonymní





PříspěvekZaslal: úterý 03 červenec 2007, 21:27    Předmět: Citovat

tiigr napsal:
nejspis mas spatnej simering na klice a bere ti to olej z prevodovky Confused

Na olej v prevodovce jsem se dival,jeho porad stejne,fakt.
Návrat nahoru
komat999
Anonymní





PříspěvekZaslal: úterý 03 červenec 2007, 21:29    Předmět: Citovat

lybor napsal:
zkoušel jsi malinko snížit hladinu v plovaku??

S tou hladinou pomoci tech plovaku jsem to zkousel,ale porad stejne.Fakt nevim co s tim.
Návrat nahoru
tiigr



Založen: 1.6.2007
Příspěvky: 39

PříspěvekZaslal: středa 04 červenec 2007, 07:34    Předmět: Citovat

komat999 napsal:
tiigr napsal:
nejspis mas spatnej simering na klice a bere ti to olej z prevodovky Confused

Na olej v prevodovce jsem se dival,jeho porad stejne,fakt.

Myslim, ze ten ubytek nemas na merce sanci poznat. Poznas to podle kourivosti. Bohata smes kouri jinak, nez kdyz to bere olej ze skrine. Muze byt i netesnost mezi karterama. Myslim, ze te puleni motoru nemine.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lybor



Založen: 16.3.2007
Příspěvky: 319
Bydliště: nivnice

PříspěvekZaslal: středa 04 červenec 2007, 10:39    Předmět: Citovat

tiigr má pravdu úbytek oleje nepoznáš.Díval ses v jakém stavu máš vzduchový filtr a výfukovou soustavu??Teď si vzpomínám že bráchovy RC-čko taky jezdilo čím dál hůř.potom vyčistil výfuk a už to jelo skvěle.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
komat999
Anonymní





PříspěvekZaslal: středa 04 červenec 2007, 14:14    Předmět: Citovat

tiigr napsal:
komat999 napsal:
tiigr napsal:
nejspis mas spatnej simering na klice a bere ti to olej z prevodovky Confused

Na olej v prevodovce jsem se dival,jeho porad stejne,fakt.

Myslim, ze ten ubytek nemas na merce sanci poznat. Poznas to podle kourivosti. Bohata smes kouri jinak, nez kdyz to bere olej ze skrine. Muze byt i netesnost mezi karterama. Myslim, ze te puleni motoru nemine.

No,ja bych ten motor klidne i rad rozpulil,rad se s tim pohraju,ale uz jsem to jednou zkousel a narazil jsem hnedka na zacatku,neslo mi sdelat,myslim ze se to jmenuje magneto nebo tak nejak,proste ta cast co je z leve strany motoru u radici paky,ta co se toci.Je to nejake strasne moc asi zaoxidovane,zkousel jsem vsechno mozne jak to dostat,tatik nechal u znameho udelat i stahovak,ale tam je jemny zavit,a ten ztahovak nebyl zakaleny,tak se ten zavit z toho ztahovaku jenom pomalu odlamoval.Asi by to chtelo origos ztahovak,ale nevim kde ho vzit,nikdo takovy tu nema.
Návrat nahoru
george



Založen: 25.9.2006
Příspěvky: 58
Bydliště: RYCHVALD

PříspěvekZaslal: středa 04 červenec 2007, 14:28    Předmět: Citovat

já mám taky dělaný stahovák a v klidku,magneto jsem dostal v pohodě dolů,když tak ti ho můžu půjčit...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lybor



Založen: 16.3.2007
Příspěvky: 319
Bydliště: nivnice

PříspěvekZaslal: středa 04 červenec 2007, 17:47    Předmět: Citovat

George prosímtě jaké stoupání je ten závit a jaký průměr?docela by mě to zajímalo.čeká mě výměna magneta za magneto na startér.a přes zimu si nachystat druhý motor.jen jestli si to pamatuješ.kdyžtak se podívám přímo na moje zapalko
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
komat999
Anonymní





PříspěvekZaslal: čtvrtek 05 červenec 2007, 15:09    Předmět: Citovat

george napsal:
já mám taky dělaný stahovák a v klidku,magneto jsem dostal v pohodě dolů,když tak ti ho můžu půjčit...

Tak to by bylo fajn,kdybys mi ho pujcil,kdyz tak bychom se potom domluvili jak a co za to.Jo a kdyz ten motor budu rozdelavat,mam ho rozdelal z leve strany nebo z prave?Jeden typek mi rikal ze staci z prave,tam jak je startovaci paka,je to tak?
Návrat nahoru
george



Založen: 25.9.2006
Příspěvky: 58
Bydliště: RYCHVALD

PříspěvekZaslal: čtvrtek 05 červenec 2007, 21:11    Předmět: Citovat

lybor: sorry ale to stoupání už si nepamatuju

jo klidně ti ho půjčím,odkud jsi??? pokud chceš vyměnit jen gufera na klice,tak není třeba půlit celý motor
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
komat999
Anonymní





PříspěvekZaslal: čtvrtek 05 červenec 2007, 21:22    Předmět: Citovat

george napsal:
lybor: sorry ale to stoupání už si nepamatuju

jo klidně ti ho půjčím,odkud jsi??? pokud chceš vyměnit jen gufera na klice,tak není třeba půlit celý motor

Jsem z jizni moravy,kousek od Veseli nad Moravou.Vsak ja bych ti predem poslal nejaky prachy na ucet,a kdyz tak bys mi ho mohl treba poslat jako balik,teda kdyby to slo.Jo a kdyz chci teda menit ty gufera,tak jak to mam rozdelat?poradis mi prosiiiiiiim,z ktere strany do delat,a pokud me tam necekaji nejake neprijemnosti.Diky moc
Návrat nahoru
lybor



Založen: 16.3.2007
Příspěvky: 319
Bydliště: nivnice

PříspěvekZaslal: pátek 06 červenec 2007, 02:07    Předmět: Citovat

jo jo já měnil gufera bez půlení Smile pouze je vyloupneš.ikdyž já jsem na klice neměnil Sad mě totiž tekl olej přes startovačku.tak jsem vyměnil všechny přístupné
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
george



Založen: 25.9.2006
Příspěvky: 58
Bydliště: RYCHVALD

PříspěvekZaslal: pátek 06 červenec 2007, 23:20    Předmět: Citovat

komat999: máš ICQ??? bylo by to jednodušší, to popisování...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra GILERA motoclub -> 2 takty Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com

Počasí

TOPlist