Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mafficek
|
Zaslal: čtvrtek 04 říjen 2012, 16:30 Předmět: manální přívěra.. |
|
|
zdar hoší jak funguje ta manuální přívěra.. je tam jakoby místo na lanko, ale nějak sem nepochopil jak by měla fungovat, zkoušel sem jí točit na neutrál a jakoby zapnout přívěru a vypnout a nepoznal sem rozdíl.. díky za info borci |
|
Návrat nahoru |
|
|
l1bi
|
Zaslal: čtvrtek 04 říjen 2012, 16:52 Předmět: |
|
|
tak ji nejspíš máš opačně když ti funguje tak na volnoběh sní to má hlučnější zvuk více to zní z tlumiče prostě je zvuk ostřejší jo je tam držák na táhlo ale to už nemám tak nevím jak se to ovládá ale když ji necháš stále otevřenou pojede to lépe od nižších otáček |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mafficek
|
Zaslal: čtvrtek 04 říjen 2012, 17:07 Předmět: |
|
|
aha.. ) to zní dobře.. je to docela doba než se to rouzkouše do těch 5,5 tis.. a nezkurví se to když jí tam nějak bloknu na tvrdo ? ;) |
|
Návrat nahoru |
|
|
l1bi
|
Zaslal: pátek 05 říjen 2012, 06:14 Předmět: |
|
|
zkurvit by se nic nemělo nic tam není než ten váleček(přívěra)a výfuk na druhé xr1 na které mám motor asi z rx ji tak mám a nic se stím zatím nestalo přivázal jsem ji drátem a zajistil šroubkem ona stejně jen přivírá průměr výfuku |
|
Návrat nahoru |
|
|
l1bi
|
Zaslal: pátek 05 říjen 2012, 06:14 Předmět: |
|
|
zkurvit by se nic nemělo nic tam není než ten váleček(přívěra)a výfuk na druhé xr1 na které mám motor asi z rx ji tak mám a nic se stím zatím nestalo přivázal jsem ji drátem a zajistil šroubkem ona stejně jen přivírá průměr výfuku |
|
Návrat nahoru |
|
|
Branas
|
Zaslal: neděle 07 říjen 2012, 11:41 Předmět: |
|
|
mechanicka privera jde od spoda z motoru tahlem nahoru k valci, fuguje na principu odstredivy sily kulicek.....jestli je tam uchyt na lanko, je to elektricka, uz se to tu resilo....pri otevreny privere je to linejsi na rozjezd |
|
Návrat nahoru |
|
|
|