|
GILERA motoclub Fórum pro příznivce motocyklu GILERA
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jarda315 Site Admin

|
Zaslal: úterý 27 červen 2006, 16:48 Předmět: Příspěvky na fomto fóru... |
|
|
Fórum dělají lidé.
Nedělám ho já, ani David, ale VY. Pokud nebudou příspěvky, nebudou ani návštěvy a fórum upadne v zapomění. Podělte se s ostatními o vaše problémy s vaším miláčkem - mám na mysli MOTO, ne milenku, manželku, partnerku .
Když jsem zpětně koukal do staré knihy návštěv, byl tam dost velký provoz. Možná to bude tím že začalo léto, a většina vypadne ven. Pokud by vám chyběl chat, pokusil bych se ho zřídit, ale je to na Vás ostatních jak se k tomu vyjádříte.
Pokud si myslíte že je registrace nějaké omezení, vězte že je to jen pro dobrou věc. SPAM je svinstvo, a sem nepatří. Stačí pročíst jiná fóra kde byl vstup bez registrace.
Zatím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Semo Anonymní
|
Zaslal: úterý 27 červen 2006, 17:26 Předmět: |
|
|
Myslím, že CHAT by bol zbytočný....Poväčšine by tam bol každý sám a potom by to aj prestalo baviť kecať sám so sebou a tak by tam už nikto ani nechodil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jarda315 Site Admin

|
Zaslal: úterý 27 červen 2006, 17:32 Předmět: |
|
|
ANO, taky jsem toho názoru, ale kdyby se tu někdy sešlo více nadšenců, tak by tam mohli pokecat, a třeba se pozdravit. Uvidíme časem.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rolda Anonymní
|
Zaslal: úterý 27 červen 2006, 21:45 Předmět: |
|
|
Byl bych trochu optimista.Konečně je venku pořádný počasí a čas dovolených,tak si myslím že se to snad zlepší.Uživatelů docela přibývá.Chat by nebyl k zahození,protože si mylím že ne všichni jsou zastáncem třeba ICQ po kterém by to eventuelně taky šlo ale mít možnost chatu po přihlášení do fóra by bylo jistě mnohem jednodušší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|